Stiletter

Stiletter

Stiletter ér og bliver noget man forbinder med det kvindelige skønhedsideal. og med de rigtige stiletter kan du skabe 100 forskellige looks. Hos Lise Lindvig kan du finde flotte stiletter i unikke designs og med garanti finde ngoet der passer ind i lige netop din garderobe!

Hvilke stiletter bør du vælge?

Hvis du er på udkig efter et par specifikke stiletter, så kan du klikke dig videre ved at trykke på billedet her nedenfor. Hvis du derimod ikke er helt sikker på hvad du har brug for, så er her et par gode råd til hvordan du kan finde det bedste par stiletter til lige netop dig.
Som med alt andet indenfor modeverdenen, kan den samme ting benyttes til flere forskellige situationer og stiletter er ingen undtagelse. De fleste kan både bruges til hverdag og til fest (hvis hælen ikke er for høj), og hvis du vælger en nogenlunde neutral farve, er du også sikker på at den vil falde godt ind i dit outfit, både på kontoret og i bybilledet.

     

Designer stiletter til fornuftige priser

Stort set alle kvinder ejer et eller flere par stiletter, og de er også en utroligt definerende ting i en garderobe. Hos Lise Lindvig går vi meget op i at lave nye spændende design, der passer til nutidens trends, og samtidig sørge for at prisen er fornuftig, så både studinen og forretningskvinden har mulighed for at eje dem.
Vi er glade for at byde dig velkommen, og vil opfordre dig til at kigge nærmere på vores udvalg af sko og støvler.

Tilmeld dig nyhedsbrevet, og vær den første til at få besked om tilbud, kampagner og nye varer.
INDKØBSKURV (0) 0,00 DKK
LISE LINDVIG - Hvedehavevej 5 - 2970 Hørsholm - Telefon 4035 3434 - E-mail mail@liselindvig.dk - CVR nr.: 2737 1272
LæderstøvlerSko OnlineStiletterHøjhælede skoDamestøvlerKilehæl

BtB login: Gæst (Log ind)