Læderstøvler

Læderstøvler

Flotte læderstøvler i alle modeller - Find lige præcis den type du er ude efter ved at klikke på billederne eller linket herunder, hvorefter du vil komme direkte til oversigten over alle vores læderstøvler. 

Læderstøvler i Lise Lindvig Design

Lise Lindvig design er et af landets mest eksklusive, og vi sætter stor ære i at levere et produkt i høj kvalitet til en fornuftig pris. Dette gør sig også gældende når det kommer til vores læderstøvler, som både kan fås i lange modeller, ankelstøvler m.m.
Du kan naturligvis altid se det sidste nye udvalg af sæsonens læderstøvler ved at besøge siden, eller ved at klikke på de links der er anført her nedenfor.

   

Selvtillid og sko

At udstråle selvtillid handler utroligt meget om hvordan man føler og hvordan man har det med sig selv i en given situation. Med et par flotte læderstøvler eller et par splinternye sko, er du sikker på at udstråle en aura af selvtillid, fordi du ved at du ligner en million i dine nye sko. Med et par Lise Lindvig sko/støvler, får du et par designersko i et design fyldt med selvtillid og glæde!

Tilmeld dig nyhedsbrevet, og vær den første til at få besked om tilbud, kampagner og nye varer.
INDKØBSKURV (0) 0,00 DKK
LISE LINDVIG - Hvedehavevej 5 - 2970 Hørsholm - Telefon 4035 3434 - E-mail mail@liselindvig.dk - CVR nr.: 2737 1272
LæderstøvlerSko OnlineStiletterHøjhælede skoDamestøvlerKilehæl

BtB login: Gæst (Log ind)